Om mig / About me

Siden 1998 har jeg arbejdet med uld materialet som filt og strik. Fascinationen af materialet og dens mange udtryksmuligheder er en kæmpe inspiration til udførelse af mange eksperimenter. Dette er en kilde til glæde og begejstring for mig.  

Ideer kommer fra følelser, stemninger og naturen som jeg bor midt i. Naturens farver, strukturer, mønstre og landskaber fanger min opmærksomhed og tager form i mit indre.  

Since 1998 i have been working with wool materials by felting and knitting. The material and the many possibilities of expression is a huge inspiration for me to create experiments. Work that gives me great pleasure of joy. 

The ideas come to me from feelings, an atmosphere and the nature around me. The colours in nature, structures, patterns and landscapes is drawing my attention and begin to shape ideas within me. 

Mit navn er Sanne Hansen og jeg er uddannet på Designskolen Kolding fra 1995-2000 som tekstildesigner på Institut for Produkt.

Jeg er medlem af Danske kunsthåndværkere og designere DKOD.

My name is Sanne Hansen and I am educated from The Danish Design school, Kolding  from 1995 to 2000 as Textile designer on the Institute for Product. 

I am a member of the Danish Crafts and Design Association. (DKoD) 

© Copyright - Tekstildesigner Sanne Hansen | CVR: 27 00 25 60 | Tlf.: +45 22 73 04 55 - Designet af Schmidt Grafisk